Voertuigdiagnose

MH automotive fungeert als verlengstuk van het garagebedrijf. Als zij meer dan een paar uur nodig hebben voor het stellen van een diagnose is het beter deze klus aan een specialist uit te besteden. Het garagebedrijf houdt zo de regie over zijn eigen planning en de klant wordt goed bediend.

Stel je vraagtekens bij een elders gesteld diagnose of voorgestelde reparatie, het is altijd mogelijk om een 2nd opinion te laten uitvoeren. Wat moet je nou eigenlijk doen als je de verkeerde brandstof hebt getankt. Is het dan wel nodig het hele dieselsysteem te vervangen? Zijn de startproblemen opgelost met een nieuwe accu of is er meer aan de hand?

Nou.. met dit soort vragen weten wij wel raad en kunnen wij u een duidelijk advies geven.

Het oplossen van een probleem in een auto kan alleen nadat bekend is wat de storing veroorzaakt. In moderne motoren worden steeds meer elektrische componenten geplaatst. Alles werkt samen maar is ook afhankelijk van elkaar. Als er een storing optreedt is dit vaak complex. Hierdoor is het nodig om storingen met specialistische kennis, goede apparatuur en goede informatie op te lossen. Hoe beter de voertuigdiagnose, hoe groter de kans in één keer goed gerepareerd kan worden.

Met het specialisme van MH automotive op het gebied van motormanagement geven we u na de diagnose een betrouwbaar reparatieadvies dat we uiteraard graag voor u willen uitvoeren. Met de wetenschap dat een goede voertuigdiagnose het halve werk is, ligt een geslaagde reparatie tenslotte in het verschiet.